Teenused ja Hind

Katuste pesemine
Katuste pesemine

alates 2,5€ / m²

Korrapärase pesemise ja puhastamise abil on katuse seisukord parem ja kasutusiga pikem. Sammal on katuse tõsine vaenlane - see kogub niiskust, tekitab kaalu ja suurendab katuse koormust.


Pärast katuse pesemist soovitame katusepinda töödelda spetsiaalse vahendiga, mis takistab sambla tekkimist ja millel on 4-aastane garantii.

Töötluse maksumus: 1 €/m²

Fassaadide pesemine
Fassaadide pesemine

alates 2€ / m²

Mustus, sammal ja seened kogunevad fassaadile ning kahjustavad seda. Fassaadi puhastamine pikendab selle eluiga, eemaldab sambla ja mustuse ning annab majale taas värske välimuse.


Soovitame fassaadipinda töödelda spetsiaalse vahendiga, mis takistab sambla tekkimist ja millel on tootjapoolne 4-aastane garantii.

Tänavakivide pesemine
Tänavakivide pesemine

alates 2€ / m²

Ajapikku määrduvad tänavakivid ja kaotavad värvi ja heleduse. Pragude vahele hakkavad kasvama umbrohud ja sammal.

Muude pindade pesemine
Muude pindade pesemine

Hind kokkulepel

Teostame ka muude pindade puhastust teie soovil. Tellimiseks jätke tellimus veebilehel või võtke meiega ühendust telefoni või e-posti teel.

Akende pesemine
Akende pesemine

alates 5€ / aken

Akende, klaasfassaadide, krohvi ja värvipritsmete eemaldamine klaaspindadelt. Peseme ka aknaid pärast ehitust, nii seest kui väljast.

Pakkumised: ettevõtetele, korteriühistutele, koolidele, lasteaedadele, ärimajadele, ehitusjärgus hoonetele, eraisikutele korterites/eramajades Tallinnas ja selle ümbruses.


Hind ei ole lõplik, suuremate mahtude korral on hind kokkuleppeline.

Puu- ja põõsalõikus
Puu- ja põõsalõikus

Hind kokkulepel

Puu eemaldamise võimalused:

  1. Puu langetamine loomuliku kaldega
  2. Puu langetamine suunatult
  3. Puu langetamine osadena

Puu langetamine loomuliku kaldega: lihtsaim ja odavaim meetod, kasutatakse siis, kui on võimalik langetada puu loomuliku kaldega ja on piisavalt vaba ruumi puu langemiseks.

Suunatud puu langetamine: kasutatakse, kui on vaja langetada puu kindlas suunas või kitsas ruumis. Tüvele kinnitatakse köis ja spetsiaalsete tõmmete ja seadmete abil suunatakse see vajalikus suunas.

Puu langetamine osadena: keerulisem protsess, kasutatakse spetsiaalset tehnikat (tõstukit).

Põõsaste ja hekkide lõikamine: meie kogenud aednikud teostavad igasuguse keerukusega töid. Pakume okste utiliseerimise ja territooriumi koristamise teenuseid.


Kõik tööd teostatakse professionaalsete arboristide poolt, kasutades spetsiaalset varustust

Rennide puhastamine
Rennide puhastamine

Hind kokkulepel

Lehtede ja prahiga täidetud vihmaveerennid ei suuda oma põhiülesannet - sademevee ärajuhtimist - täita. Torust üle voolav vesi võib kahjustada fassaadi, niiskust imavad lehed muutuvad külmade tulles raskeks ja võivad purustada vihmaveesüsteemi.

Parim aeg rennide puhastamiseks on hilissügis. Me puhastame rennid kiiresti, kvaliteetselt ja turvaliselt.

Prügi äravedu
Prügi äravedu

Hind kokkulepel

Ettevõte „MrGrupp“ pakub mõõduka hinnaga prügi äraveoteenuseid. Me utiliseerime:

  • Mööbel (vana mööbel, diivanid, madratsid)
  • Vanametall
  • Vana elektroonika
  • Ehituspraht
  • Lehed (kottides)
  • Paberijäätmed ja muu

Meie hinnad:

Pakkumise saamiseks palume täita ankeedi või võtta meiega ühendust telefoni teel +372 555 66 783 või e-posti teel info@mrgrupp.ee.

Prügi äraveo hind koosneb meie kolijate ja juhiga töötunni tasust alates 30€/tund ja prügi utiliseerimisest — 30 €/m³.

Muru õhutamine
Muru õhutamine

Hind kokkulepel

Kui muru kaotab erksa värvi, muutub vähem tihedaks ja tekib kõva koorik, tähendab see, et on aeg muru õhutada. Pinnase tihendamine võib olla põhjustatud kõndimisest ja muru kasutamisest, mis põhjustab tihendamist ja õhuvoolu vähenemist juurteni.

Õhutamine aitab pinnase tihendamise vastu võidelda. Õhutamine parandab õhu ringlemist, vee imendumist ja toitainete omastamist. Pakume teie murule professionaalset õhutamist, et see püsiks tervena ja tihedana.

Putukate ja puukide tõrje
Putukate ja puukide tõrje

Hind kokkulepel

Territooriumi puukide, sääskede, kärbeste, Colorado kartulimardikate, koide- ja lehetäide vastane töötlus. Meie vahend ei ole kahjulik inimestele, loomadele ega taimedele. Koostis sisaldab lisaks rohelist seepi, mis kaitseb taimi kahjurite eest. Ennetab kahjurite ja haiguste levikut (kärntõbi, jahukaste, rooste, lehemädanik).

Hinnakiri:
  • 500m² - 1500m² 15€ / 100m²
  • 1500m² - 3000m² 12€ / 100m²
  • 3000m² - 5000m² 10 € / 100m²
  • 5000m² ja rohkem kokkuleppel
Päikesepaneelide puhastamine
Päikesepaneelide puhastamine

Hind kokkulepel

Aasta jooksul kaetakse päikesepaneelid tolmu, puude õietolmu ja muu mustusega. Vihm suudab osaliselt puhastada teie päikesepaneele, kuid mitte kõike, mistõttu nende tootlikkus väheneb. Pakume selle probleemi lahendust. Meie meistrid teevad kõik kiiresti ja kvaliteetselt. Saate tasuta pakkumise oma päikesepaneelide puhastamiseks, võttes meiega ühendust.

Elupuude istutamine
Elupuude istutamine

Hind kokkulepel

Pakkume täielikku elupuude istutamise kompleksi:

  • Elupuude müük ja istutamine
  • Multšimine
  • Automaatse kastmissüsteemi paigaldamine
  • 1-aastane garantii

Kulud Hind kokkulepel.

Lume koristamine
Lume koristamine

Hind kokkulepel

Pakkume lume koristamise teenust nii era- kui ka ettevõtetele ja korporatiivklientidele:

  • Lume käsitsi koristamine maapinnal
  • Lamekatuste lume koristamine
  • Lume koristamine mägironimisvarustusega
  • Jääpurikate eemaldamine tõstukiga
  • Lume äravedu (hind kokkuleppel)
Посадка туй Lehtede koristamine

Hind kokkulepel

Lehtede koristamine eramute ja õuede territooriumil hõlmab mitmeid etappe:

  1. Territooriumi ülevaatus: Esiteks tehakse territooriumi ülevaatus, et hinnata langenud lehtede hulka ja määrata kindlaks, millised alad vajavad kõige rohkem tähelepanu.
  2. Lehtede kogumine: Lehti kogutakse reha, luua või spetsiaalse tehnika abil (nt lehepuhurite või aiatolmuimejatega). Tööd algavad aladelt, kus lehtede kogunemine on kõige suurem, näiteks puude all, krundi nurkades, radadel ja lillepeenardel.
  3. Lehtede eemaldamine murult: Erilist tähelepanu pööratakse murule. Murule jäänud lehed võivad põhjustada muru kõdunemist, seetõttu on oluline need hoolikalt kokku korjata.
  4. Radade ja kõnniteede puhastamine: Radade, kõnniteede ja sissesõiduteede lehed koristatakse, et vältida nende libisemist või sattumist vihmaveerennidesse, mis võib põhjustada ummistusi.
  5. Kogumine ja utiliseerimine: Kogutud lehed pannakse prügikottidesse, kompostihunnikusse või konteineritesse. Kui lehed on terved, võib neid kasutada kompostimiseks. Vastasel juhul need utiliseeritakse kui biolagunevad jäätmed.
  6. Lõpukoristus: Pärast kõigi lehtede koristamist kontrollitakse ala väikeste prahi või jääkide osas, mis võivad olla märkamata jäänud. Seejärel tehakse lõplik puhastus, mis võib sisaldada ka pühkimist, kui kasutati reha või lehepuhurit.
  7. Vihmaveerennide ja rennide kontroll: Oluline on veenduda, et kõik vihmaveerennid ja rennid on puhtad ja mitte lehtedega ummistunud, et vältida võimalikke üleujutusi vihma ajal.

See töö vajab regulaarset tegemist kogu sügisperioodi jooksul, et hoida territoorium korras ja puhas.

Aedade paigaldus
Lume koristamine

Hind kokkuleppel

Paigaldame erinevat tüüpi piirdeid ja väravaid, et pakkuda teie kinnistule turvalisust, privaatsust ja stiili. Ärge lükake oma kinnisvara turvalisuse ja privaatsuse pärast muretsemist hilisemaks – võtke meiega ühendust professionaalse aiapaigalduse saamiseks.

Aia tüübid:

  1. 3D
  2. metallaiad
  3. puitaiad

Tellige aedade paigaldus või remont juba täna! Täitke meie veebilehel olev vorm või helistage, et saada konsultatsiooni ja hinnapakkumist.

Täida vorm ja saada oma soov!

Võtame teiega esimesel võimalusel ühendust ja arutame teiega kõik üksikasjad ja teenuste maksumus.

Kontaktid

© 2024 MrGrupp, All Rights Reserved.